Hoppa till innehåll

Ungdomsjouren Tigerlilja

Ungdomsjouren Tigerlilja samarbetar med Varbergs Kvinnojour Frideborg som vänder sig till alla som identifierar sig som unga. Ni som har funderingar, frågor eller bara söker någon att prata med kan vända er hit. Med oss kan du prata om vad som helst och ställa vilka frågor du vill!

Precis som kvinnojouren för vi inga journaler och för inte vidare det vi pratat, chattat eller mailat om. Du behöver inte berätta vad du heter eller var du bor när du kontaktar oss.

Vi som arbetar med ungdomsjouren gör det som volontärer, vi är alla personer som fungerar som medmänniskor som finns till för att stötta Dig i det Du behöver hjälp med. Inga frågor är någonsin för stora eller för små!

Vi är politiskt och religiöst obundna och alla är välkomna att höra av sig!  Till forumet kan man vända sig med spridda tankar & funderingar, så som t.ex.;

  • Kärlek
  • Upplever du saker inom relationer som inte känns bra eller behöver du ställa upp på saker du inte vill?
  • Känslor av utsatthet
  • Misshandel inom relationer
  • Sexuella övergrepp
  • En vän som inte verkar må bra
  • Funderingar kring feminism eller vad det kan innebära

På vår hemssida tjejjouren.se/varberg finner du en chatt som är öppen måndagar och torsdagar 19-21. Den är helt anonym och där får du chatta med en av oss voluntärer om precis vad du vill. Övrig tid kan du nå oss på ungdomsjourentigerlilja@gmail.com och vi erbjuder även medföljning till olika instanser och personliga träffar.

Hemsida: https://tjejjouren.se/Varberg

Facebook: Ungdomsjouren Tigerlilja

Instagram: ungdomsjourentigerlilja 

OBS! Du måste INTE fylla i din e-post eller ditt namn för att chatta med oss. Lämna fältet blankt om du vill.

Vi arbetar även våldsförebyggande ute i skolor. Vi håller bl.a. workshop för klasser där vi lyfter olika definitioner om vad våld är och har lite övningar som visar hur könsstereotypa normer ofta hör ihop med våldsutövande.
Vi söker också Dig som vill hjälpa till ideellt! Vi ser helst att du är 20 år och uppåt, men även yngre med intresse får givetvis höra av sig! Hör av dig till vår Gmail med en liten introduktion av dig och varför du är intresserad så kontaktar vi dig och bokar in en träff!

Facebook