Hoppa till innehåll

Stöd oss

Varbergs kvinnojour är en ideell organisation som är beroende av engagerade, ideella krafter och ekonomiskt stöd.

Tack vare stöd och bidrag från privatpersoner, företag och ideella kan vi erbjuda hjälp och rådgivning till kvinnor, barn och män som är eller har varit utsatta för våld i nära relationer. Vi kan också erbjuda fina, funktionella och säkra skyddade boende till dem som inte längre kan vistas i sitt hem.

Utöver stöd och boende arbetar vi aktivt för att de kvinnor, barn och män som söker hjälp hos oss även ska få en meningsfull vardag. Genom vår bredd av kompetenser och många hjälpande händer kan vi erbjuda vägledning, stödsamtal, medföljning och mer.

Varje gåva är ovärderlig i arbetet med att hjälpa kvinnor, barn och män till ett liv fritt från våld.
Du kan stötta vårt arbete genom att:

  • Skänka ett ekonomiskt bidrag (se nedan)
  • Arbeta som volontär – Det spelar ingen roll vad du kan tänka dig att hjälpa till med eller hur mycket tid du kan bidra med, all hjälp är välkommen. Ring oss eller skicka ett mail så tar vi kontakt med dig.

SKÄNK EN GÅVA
Genom ett ekonomiskt bidrag stöttar du vårt arbete och fler kan få hjälp!
Överför valfri summa till vårt bankgiro eller SWISHA.
Bankgironummer: 5398-2955
Swish: 1235708714

Vi är stolta över våra partners

Våra partners engagerar sig långsiktigt i vårt gemensamma arbete för individens rätt till ett liv fritt från våld. Tillsammans gör vi skillnad och skapar en hållbar förändring. I ett långsiktigt samarbete kan vi göra bestående förändringar för utsatta genom att engagera medarbetare, lära sig att se tecken på våld i hemmet och hur man som chef eller kollega kan bemöta och hjälpa. Att arbeta våldsförebyggande genom kunskap och utbildning om våld i nära relationer.

Är ditt företag eller organisation intresserad av att stötta eller samarbeta med vår verksamhet – kontakta oss på info@varbergskvinnojour.se

För att ge en gåva kan ni välja att swisha, betala in via bankgiro eller kontakta oss för att få en faktura.

Bankgironummer: 5398-2955
Swish: 1235708714

Bli volontär

Vill du engagera dig hos Varbergs kvinnojour?
Vi erbjuder flera olika sätt att engagera sig som volontär, beroende på dina kunskaper och erfarenheter. Du kan bland annat ge samtalsstöd via vår jourtelefon, hjälpa till vid olika events, juristvolontär eller som ledamot i vår styrelse. 

Alla volontärer får gå Unizons grundutbildning om jourarbete.

Skicka ett mail till oss för att boka ett möte, info@varbergskvinnojour.se